Valpekull

Lørdag 25.02.2012- Valpene er nå 25 dager gamle, vi har flyttet dem til større valperom. Vi har allerede klippet klørne 2 ganger og de er veldig rolig når vi holder på med det. Valpene fikk igår tillegsfòr for første gang, da vi merket at de var litt mer urolige. Til å være første “måltid” gikk det utrolig bra. Lurer på om vi har lært dem gode spisevaner allerede:) Nå når de har større plass, er det spennende å utforske den nye plassen. Leken er i full gang seg i mellom, Det er nye ting som skjer hver dag.


Vi holder sammen


Er ikke jeg pen?


Nå spiser vi selv, mens mamma kontrolerer.

Tirsdag 31.01.2012 - Nå er fødselen vel overstått, etter mye venting og temperaturmålinger. Fødselen startet 12.45 med veer, kl 13.20 var første valp ute. Deretter gikk det slag i slag til kl 18.30, hvor den siste var ute! Det ble 8 velskapte nydelige valper, 4 av hver. En perfekt fordeling av kjønn og antall, synes vi:) Valla har vist seg hittil å være en omsorgsfull mor som bare skal stelle og vaske sine små. Dette til å være hennes første kull!
Vi venter noen dager før endelig fordeling blir foretatt!

 


jevnt fint kull


Litt sliten mor, med sine 8 nyfødte.
v

Neadalens Valla er parret med Furunakkens Balto den 26.11.11. På denne siden vil vi informere dere om kullet!
Denne kombinasjonen har vi stor tro på!  Målet vårt er å avle fram hunder som er lettdresserte, godt gemytt, revierer godt, gode viltfinnere og djerve i fugl. Hunder som er eminente jakthunder både på høyfjell og skog, samt hunder som er behagelige å ha i hus.


Furunakkens Balto


Balto etter en vellykket skogsfugljakt